Lidmaatschap

Lidmaatschap
Als lid van Mobie Duck kunt u éénmaal per week zwemmen.
Wie interesse heeft om lid te worden of meer ­informatie wenst, kan contact opnemen met de ­leden­administratie. U kunt mailen naar zweminfo@mobieduck.nl of gebruik maken van het contactformulier.

U kunt een afspraak maken om een keer te komen proefzwemmen. Vervolgens bekijken we -in overleg- of en in welke groep er plaats is.

Inschrijving als lid vindt plaats na ontvangst van een volledig ingevuld inschrijfformulier.

Contributie
De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. De contributie bedraagt € 180,- per jaar.
Dit bedrag dient in een keer te worden voldaan.
Als U in de loop van het jaar lid wordt geldt een aparte regeling.

U-Pas, stadspas
Mobie Duck doet mee aan beide regelingen. Wie over één van deze passen beschikt, dient een geldige kopie in te leveren bij het inschrijfformulier. Meer informatie vindt u op www.u-pas.nl of www.nieuwegeinstadpas.nl.

Parkeren
Revalidatiecentrum De Hoogstraat beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Deze is beveiligd met een slagboom. U kunt per avond betalen (het gereduceerde uurtarief voor sporters is is €1,15 per keer). Als u beschikt over een parkeerkaart voor gehandicapten, kunt u gratis parkeren. Hoe alles praktisch in zijn werk gaat kunt u hier lezen.