Parkeren

Parkeren bij de Hoogstraat

Abonnement

Als lid van Mobie Duck kunt u een abonnement afsluiten, waarmee u gedurende 15 weken 10 keer kunt parkeren. Daarvoor betaalt u € 10,00. Met het abonnement kunt u per dag zo lang parkeren als u wilt. Op zon- en feestdagen blijft het parkeren gratis, evenals tussen 21.00 en 06.00 uur.

Zonder abonnement betaalt u 2,58 per uur.

Aanschaffen abonnement

Bij het inrijden trekt u een inrijkaart.
Bij de receptie sluit u een abonnement af. Neem uw kenteken mee.
U betaalt dit abonnement bij de parkeerautomaat bij de ingang

Opwaarderen abonnement

Wanneer u binnen 15 weken 10 keer geparkeerd heeft, kunt u de parkeerkaart opwaarderen bij de betaalautomaat. U waardeert uw parkeerabonnement op met een bedrag van minimaal € 10,00.
 Let op! De einddatum van het abonnement blijft ongewijzigd. Bij het inrijden ziet u op de display uw parkeertegoed. Indien u nog een tegoed op uw abonnement heeft staan, maar er geen gebruik meer van maakt of uw abonnement verloopt, vindt geen restitutie van parkeergeld plaats. Het tegoed kan niet meegenomen worden naar een nieuw abonnement. Als de geldigheidsduur van uw abonnement is verlopen, trekt u bij het inrijden een nieuwe inrijkaart. Hiermee kunt u bij de receptie een nieuw abonnement afsluiten.

Kentekenregistratie

Als u een abonnement aanschaft, kunt u gemakkelijk in- en uitrijden door middel van de kentekenregistratie. De slagboom opent automatisch bij het lezen van uw kenteken. Houd altijd uw parkeerabonnement in uw auto in geval de kentekenregistratie niet werkt, bijvoorbeeld bij slecht weer of een vuil kenteken. In dat geval houdt u uw abonnement voor de kaartlezer. Uw kenteken wordt geregistreerd op het parkeerabonnement en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Gehandicaptenparkeerkaart

Indien u in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart, kunt u gratis gebruik maken van het parkeerterrein. Met uw inrijkaart gaat u naar de receptie. U laat uw legitimatiebewijs en gehandicaptenparkeerkaart zien. De receptie registreert dit, waardoor u gemakkelijk kunt in- en uitrijden. De slagboom opent automatisch. De geldigheidsduur is maximaal 15 weken. Maakt u na 15 weken nog steeds gebruik van het parkeerterrein voor revalidatiebehandeling of sport? Dan kunt u opnieuw voor de duur van 15 weken gratis parkeren aanvragen bij de receptie.

Meer informatie?

Als u vragen heeft of meer wilt weten over het nieuwe parkeerbeleid, kunt u terecht bij de receptie. t: 030 256 1211, e: receptie@dehoogstraat.nl