Parkeren

Parkeren bij de Hoogstraat

Abonnement

Als sporter kunt u gebruik maken van een gereduceerd tarief (€1,15 per keer). Op zon- en feestdagen blijft het parkeren gratis, evenals tussen 21.00 en 06.00 uur.

Gereduceerd tarief

Bij het inrijden trekt u een inrijkaart. Vervolgens meldt u zich bij de receptie. U betaalt als u weggaat bij de parkeerautomaat bij de ingang

Kentekenregistratie

Met uw parkeerkaart kunt u door middel van kentekenregistratie gemakkelijk uitrijden. De slagboom opent automatisch bij het lezen van uw kenteken. Houd altijd uw kaartje in uw auto in geval de kentekenregistratie niet werkt, bijvoorbeeld bij slecht weer of een vuil kenteken. In dat geval houdt u uw kaartje voor de kaartlezer. Uw kenteken wordt geregistreerd op het kaartje  en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Gehandicaptenparkeerkaart

Indien u in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart, kunt u gratis gebruik maken van het parkeerterrein. Met uw inrijkaart gaat u naar de receptie. U laat uw legitimatiebewijs en gehandicaptenparkeerkaart zien. De receptie registreert dit, waardoor u gemakkelijk kunt in- en uitrijden. De slagboom opent automatisch. De geldigheidsduur is maximaal 15 weken. Maakt u na 15 weken nog steeds gebruik van het parkeerterrein voor revalidatiebehandeling of sport? Dan kunt u opnieuw voor de duur van 15 weken gratis parkeren aanvragen bij de receptie.

Meer informatie?

Als u vragen heeft of meer wilt weten over het nieuwe parkeerbeleid, kunt u terecht bij de receptie. t: 030 256 1211, e: receptie@dehoogstraat.nl